MENÜ

 

 

 

 • Kényelmet biztosít munka közben és szabadidőben is
 • Természetes anyagokból készült
 • Flexibilis és elasztikus
 • Könnyű, mint a toll
 • Mosható

 

A Walkfit kényelmes és professzionális cipőbetét, melynek segítségével a „felhőkön járhat”. A Walkfit úgy lett kifejlesztve, hogy megfelelő kényelmet biztosítson munka közben és szabadidőben is.

 

A Walkfit talpbetétek anatómikusan formázottak így az ön lába a cipőben kényelmesen és optimálisan helyezkedhet el. Ezen kívül a Walkfit cipőbetét hihetetlen komfortot és stílust biztosít.

A WALK fit anyaga szinte elnyűhetetlen. A betétek kényelmesek és stabilak, így semmilyen esetben sem veszíthetik el őket cipőiből.

A Walkfit szellőző nyílásainak köszönhetően gátolja a lábizzadást.

 

 

 

 

Használati utasítás:

 

Mielőtt a cipőkbe helyezi, kérjük, távolítsa el a korábbi cipőbetéteket, emelőket, párnákat, mert csak így tudd optimális hatást kifejteni.

Három pár cserélhető párnázatot tartalmaz a csomag: alacsony (LOW), közepes (MED), magas (HIGH). Az önnek megfelelő párnázatot használja, de célszerű kezdetben az alacsony emelővel kezdeni és pár hét után áttérni a magasabb viseletre. A párnázat alján felírat, utal a méretre.

Első alkalommal csak 1 órán keresztül viselje, majd minden nap további 1 órával növelje a hordási időt és leghamarabb egy hét után térjen át az egész napos használatra.

Amennyiben ön cukorbeteg vagy krónikus keringési betegségben szenved, használat előtt kérje ki 

Hírek

 • Üzlet
  2010-02-19 03:14:29

  Üzletünk    : Hévíz Flavius Üzletház 8380 Hévíz , Autóparkoló

  Nyitvatartás :H-P: 10-18

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet