MENÜ

 

 

 

 • Kényelmet biztosít munka közben és szabadidőben is
 • Természetes anyagokból készült
 • Flexibilis és elasztikus
 • Könnyű, mint a toll
 • Mosható

 

A Walkfit kényelmes és professzionális cipőbetét, melynek segítségével a „felhőkön járhat”. A Walkfit úgy lett kifejlesztve, hogy megfelelő kényelmet biztosítson munka közben és szabadidőben is.

 

A Walkfit talpbetétek anatómikusan formázottak így az ön lába a cipőben kényelmesen és optimálisan helyezkedhet el. Ezen kívül a Walkfit cipőbetét hihetetlen komfortot és stílust biztosít.

A WALK fit anyaga szinte elnyűhetetlen. A betétek kényelmesek és stabilak, így semmilyen esetben sem veszíthetik el őket cipőiből.

A Walkfit szellőző nyílásainak köszönhetően gátolja a lábizzadást.

 

Használati utasítás:

Mielőtt a cipőkbe helyezi, kérjük, távolítsa el a korábbi cipőbetéteket, emelőket, párnákat, mert csak így tudd optimális hatást kifejteni.

Három pár cserélhető párnázatot tartalmaz a csomag: alacsony (LOW), közepes (MED), magas (HIGH). Az önnek megfelelő párnázatot használja, de célszerű kezdetben az alacsony emelővel kezdeni és pár hét után áttérni a magasabb viseletre. A párnázat alján felírat, utal a méretre.

Első alkalommal csak 1 órán keresztül viselje, majd minden nap további 1 órával növelje a hordási időt és leghamarabb egy hét után térjen át az egész napos használatra.

Amennyiben ön cukorbeteg vagy krónikus keringési betegségben szenved, használat előtt kérje ki orvosa tanácsát, véleményét!

 

AKCIÓ!!!   7990 ft helyett 5990 Ft / pár !!!!!

Hírek

 • Üzlet
  2010-02-19 03:14:29

  Üzletünk    : Hévíz Flavius Üzletház 8380 Hévíz , Autóparkoló

  Nyitvatartás :H-P: 10-18

Weblap készítés ingyen

Asztali nézet